Datingsider på nettet

23. januar 2015 | Forfatter: | Posted in Familie og børn, Sundhed og velvære

Der er efterhånden mange forskellige datingsider på internettet. Der er datingsider for folk i alle aldre og af enhver seksuel observans.

De fleste datingsider giver mulighed for en gratis profil eller en gratis prøveperiode, men hvis man vil kunne lidt mere – f.eks. læse beskeder fra andre brugere, se videoer eller billeder, så kræver det som regel et abonnement. Prisen på et abonnement svinger fra datingside til datingside.

I denne artikel, kigger vi nærmere på nogle af de datingsider der findes på nettet. Listen er langt fra udtømmelig og det kan være en idé, at kigge sig omkring. Siderne herunder er dog alle populære sider.

Blandt de gamle og kendte sider findes f.eks. Dating.dk, som selv kalder sig Danmarks største datingside. Mange har oprettet profiler på stedet, siden det så dagens lys i 1998.

Eller hvad med Netdating.dk, som også hører til blandt de ældste sider i Danmark.

Der findes også andre, mere niche-baserede sider som f.eks. Farmerdating.dk, der er en side for dem som gerne vil møde singler på landet.

For unge findes der f.eks. www.hot.dk. Hvis man er fyldt 40 år – så er siden www.40plus.dk måske en mulighed, hvis man søger sig en partner.

For dem, der selv mener de udskiller sig fra de andre, er der f.eks. www.partnermedniveau.dk, med sloganet “For singler med høje forventninger”.

For homo-, bi- og transseksuelle findes der f.eks. www.boyfriend.dk hvor man kan chatte, date og score.

En af de nyere allround datingsider på nettet er www.digogmig.eu, som allerede har mange medlemmer.

Så hvis man er på jagt efter den eneste ene, så er der altså nok steder at lede. Nu har du i hvertfald fået inspiration til at kigge efter manden eller kvinden i dit liv, et par steder. Held og lykke med datingen.

Article Source

Foto forslag: link

Forfatter:

Artikelbureauet.dk leverer artikler til print og web. Som ekstra service har vi også et arkiv af artikler, som kan benyttes gratis til f.eks. hjemmeside, nyhedsbreve og aviser.

This author has published 6 articles so far.

Comments are closed.

Additional Articles From ‘Familie og børn’